agidra france için ürünler (52)

Mentol

Mentol

Farklı mentol kaliteleri. Spesifikasyonları web sitemizde bulabilirsiniz. Sorular ve takipler için bize bir mesaj göndermekten çekinmeyin.
Calvados 6 Yıl 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Yıl 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Yıl, altın rengi ile tanınır. Burunda, yoğun elma ve taze meyve aromalarıyla öne çıkar. Damakta, çiçeksi, tonik, mentollü ve baharatlı notalarla belirgin bir başlangıç yapar. brüt ağırlık: 1450g 6'lı kartonun ağırlığı: 9kg
Armagnac Kampanyası

Armagnac Kampanyası

Kırsal Terin Armagnac ile - Jean Brunet
SPIRITUEUX ARANA - Likörler ve sert içkiler

SPIRITUEUX ARANA - Likörler ve sert içkiler

Alkol ürünleri yelpazemizi genişletmek için Egiazki evi, mürdüm eriği kullanarak Bask ülkesinin lezzetlerine sahip bir Gin üzerinde çalışmaya karar verdi. Mürdüm eriğinin tatlılığını, ardıç meyvesinin tonik karakteri ile birleştiren bir tarif. Bu meyveli birleşim, çok uyumlu bir Gin ortaya çıkarıyor: narin, az acı, hem tonik hem de ferah. Tadımda, burun çiçeksi ve zarif, ağızda ise mürdüm eriği belirgin. Gin Arana, zarif acılığı ve narenciye, abisin ve zencefil aromalarıyla sizi etkileyecek.
Ekolojik Tarım

Ekolojik Tarım

Bağcılıkta biyoçeşitliliği ve sürdürülebilirliği teşvik etmek için ekolojik tarım yöntemlerine bağlılık.
Beaujolais Köyleri

Beaujolais Köyleri

Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak, kavrulmuş ve vanilyalı tatları, küçük siyah meyvelerle harmanlayarak ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 15°C civarında servis edin; fırınlanmış tavşan, ızgara antrikot veya kızarmış elmalarla birlikte sunulan kan sosisi ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, Bourgogne Delice veya Dağ Toması gibi peynirlerle de harika bir şekilde eşleşir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar - kıtasal iklim
VSOP - Armagnac Castarède

VSOP - Armagnac Castarède

Notre Bas Armagnac VSOP à 40° bir çam fıstığı ile 8 yıl boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılmış birkaç yılın karışımıdır. Amber topaz renginde, bronz yansımaları olan bir renge sahip olan bu içki, safran, hafif biber, hindistancevizi ve şekerli erik notalarıyla hoş bir burun sunar. Ağızda, kuru erik ve badem aromalarıyla büyük bir ferahlama hissi verirken, çok güzel bir dengeyi korur. Bir kutu ile birlikte sunulan bu içki, şık bir tat deneyimi arayan armagnac tutkunları için mükemmel bir seçimdir.
Kırmızı Yerçekimi Şarabı

Kırmızı Yerçekimi Şarabı

AOP VENTOUX %40 Syrah %30 Grenache noir %30 Carignan
Sızma Zeytinyağı Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - İtalyan yağı - %100 Taggiasca zeytini

Sızma Zeytinyağı Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - İtalyan yağı - %100 Taggiasca zeytini

Riviera Ligure DOP Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı – Riviera dei Fiori İtalyan Yağı, %100 Taggiasca Zeytini – Soğuk Sıkım Lucinasco, denizden yaklaşık 500 m yükseklikte bir tepenin zirvesinde yer alan, Oneglia Vadisi'nin en güzel kasabalarından biridir. Kasabanın altında uzanan zeytinlikleri, tamamen Taggiasca çeşidi zeytin ağaçlarından oluşmakta olup, özellikle mutlu bir konumda bulunmalarıyla ünlüdür. Bu zeytinlikler, vadinin diğer yerlerine göre daha düşük bir verimle zeytin üretir, ancak sızma zeytinyağlarının kalitesi mükemmeldir. Riviera Ligure DOP seçkimiz, Lucinasco zeytinliklerinden gelen zeytinlerden elde edilmekte olup, yağ fabrikamızda mükemmel bir şekilde sıkılmaktadır. Soğuk sıkım ve basit doğal dekantasyon sonrası filtre edilmemiş olarak paketlenmiştir. Şişe, ürünün ışık etkisinden korunmasını sağlayan altın kağıtla sarılmıştır. kod:DOP .50
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèche'de bulunan bir işletme, el yapımı yöntemlerle organik safran yetiştirmeye uzmanlaşmıştır. Safranımız, el ile yetiştirilmekte, toplanmakta, ayıklanmakta ve kurutulmaktadır. Pestisit veya kimyasal ürünler kullanılmadan doğal bir tarım uygulaması ile üretilmektedir. Safranımız, ISO 3632-2 standardına göre birinci sınıf olup, 2018 yılında genel tarım yarışmasında altın madalya kazanmış ve 2023 yılında da madalya almıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - safran pistilleri - safran bazlı ürünlerden oluşan gurme sepeti - safran bazlı ürünlerden oluşan hediye seti - safranlı soğuk sabun - organik safran soğanları
CHARLOTTE

CHARLOTTE

Her konu ve her iç mekan için mükemmel, basit ve şık ince bir çerçeve. (Profil: 15 mm görünür genişlik x 20 mm derinlik)
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Tarihçe: 61 hektar eski seçme bağlardan oluşmaktadır; bunların yarısından fazlası 50 yaşından büyük merlot ve cabernetlerden oluşmakta olup, esasen büyük şarap olan Château Laroque'yi üretmektedir. Les Tours de Laroque, 30 yaş ve altındaki bağlardan elde edilen bir seçkidir. Üzümler: %96 Merlot, %4 Cabernet franc Şarap Yapımı: elle hasat, paslanmaz çelik ve beton tanklar Olgunlaştırma: meşe fıçılarda Tadım: çiçeksi ve baharatlı aromalara sahip, taze bir tuzluluk ve büyük bir asalete sahip parlak bir şarap. Bu Saint-Émilion İkincil Şarabı, kremsi dokusu ve meyvemsi yapısıyla büyülemektedir.
Eau de vie

Eau de vie

Irrésistibles tahıllar, yerel tahılların otantik tadını sunar. Seçilen çeşitleri ekmiş ve sürmüş olan çiftçilerin emeklerinin meyvesini mayalayıp damıttık. Irrésistibles tahıllar, bu çalışmada toprağın işbirliğidir.
Ahşap araba sığınağı

Ahşap araba sığınağı

Boyutlar: U 304 x D 517 x Yt 234 cm Yapı: Otoklavda işlenmiş çam ağacı 3 FSC Renk: Doğal çam Direkler: 90 x 90 mm Kaplama: Şeffaf PVC Geçiş yüksekliği: 213 cm Geçiş genişliği: 262 Boyutlar: U 304 x D 517 x Yt 234 cm Yapı: Otoklavda işlenmiş çam ağacı 3 FSC Renk: Doğal çam Direkler: 90 x 90 mm Kaplama: Şeffaf PVC Geçiş yüksekliği: 213 cm Geçiş genişliği: 262
Beaujolais şarapları

Beaujolais şarapları

Le Domaine de Gry-Sablon ve Vins Dominique MOREL, Beaujolais bölgesinin çeşitli appellasyonlarında üretim yapmaktadır: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc Rouge rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Beaujolais bölgesinde lider bir domaine olarak, henüz dağıtım yapılmadığı farklı ülkelerde ciddi ithalatçılar arıyoruz.
Biyoenerjetik

Biyoenerjetik

Enerji üretimindeki çeşitlerimiz, yüksek rustiklik seviyesi, yüksek performans ve çevreye olan olumlu etkisi ile karakterizedir. Kış Kolzası: Fricola: Yeni nesil "00" kış kanola. Mükemmel verimlilik ve çeşitli yetiştirme koşullarında çok düzenli. Çok iyi başlangıç dayanıklılığı. Erken ekimlerde uzamaya karşı çok hassas değil. Orta-geç çiçeklenme ve olgunlaşma erkenciliği. Orta boy. Daha iyi çıkış şansı veren bin tohumun iyi ağırlığı. Soğuk bölgelerde Ekim ayının ilk yarısında ve sıcak bölgelerde Kasım ayının ilk yarısına kadar ekim yapın. Kış sonunda m2 başına 40-45 bitki hedeflenmesi önerilir. Çıkış problemlerini önlemek için 6-8 kg/ha ile ekim yapın. İlkbahar Kolzası: Valle de oro: KANOLA "00" İÇİN ALTERNATİF YENİ ÇEŞİT. Yüksek yağ içeriği. DAYANIKLILIK VE MÜKEMMEL PERFORMANS. AKDENİZ ALTERNATİF TİP Üretimde mükemmel sonuçlar elde etti ve şu anda en çok ekilen çeşitleri %10'dan fazla aştı.
Antik Mısır

Antik Mısır

Mısır'ın sırlarını keşfedin ve bir scarab gizli kutusu yapın! Zorluk: Kolay Yaş: 6 yaş ve üzeri 24 saat içinde kargo (hafta sonları hariç)
Kırmızı şarap - Château Lancyre

Kırmızı şarap - Château Lancyre

TERROIR Château Lancyre, Fransa'nın güneyinde, Languedoc bölgesinin olağanüstü terroir'inde yer alan bir şarap mülküdür. Pic Saint Loup'un prestijli appellasyonu artık Languedoc bölgesinin bir "Cru"su olarak kabul edilmektedir! Bugün mülk, çok çeşitli şaraplar (kırmızı, beyaz ve rosé!) sunabilen bir mozaik üzerinde, hoş kokulu bir maki alanında yer alan 78 hektar bağ alanını kapsamaktadır. Bu cuvée, kil-kireç taşından oluşan bir alanda üretilmektedir ve 2018 yılı hasadı, olağanüstü bir sonbahar sayesinde üzümümüzü optimal olgunlukta toplama imkanı sunduğu için yüksek kalitede erken bir hasat olmuştur. Bu, son 30 yılın en büyük hasatlarından biridir. CÉPAGES Syrah %65 Grenache %35 VINIFICATION Tüm hasat manuel olarak yapılmakta ve üzümler mahzen varışında saplarından ayrılmaktadır. Her çeşit ayrı ayrı vinifiye edilmektedir; vinifikasyon, paslanmaz çelik tanklarda geleneksel bir yöntemle gerçekleştirilmektedir.
Pontarlier Absent - François GUY

Pontarlier Absent - François GUY

Pontarlier'den damıtılmış abisin. 1890 yılında Bay Armand GUY tarafından icat edilen bu tarif, 1915'ten 2001'e kadar yasaklı kalmıştır. Bay François GUY'ın çalışmaları sayesinde, Fransa ve Avrupa'da yeniden yasallaşmıştır. Dikkat, thuyone oranı nedeniyle Avrupa dışındaki yerlerde yasadışı kalmaya devam etmektedir. Yüzyıllık bakır damıtma alemlerinde damıtılması, abisinimize karşılaştırılamaz aromalar kazandırmaktadır. Bitkilerle elde edilen doğal renk. Buzlu su ile karıştırılarak tadına bakılmalıdır. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok sayıda altın madalya kazanmıştır. %45 alkol. 20cl, 50cl, litre
ROSATO SALENTO - SALENTO'DAN ROSÉ ŞARAPLAR

ROSATO SALENTO - SALENTO'DAN ROSÉ ŞARAPLAR

Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
AGFEO

AGFEO

All-IP bağlantıları ve ISDN santralleri için telefon sistemleri
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Kırmızı şaraplarımızın fermantasyonu 25° ile 30°C arasında termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir. Fermantasyonun ortasında daha iyi bir ekstraksiyon elde etmek için bir delestage uyguluyoruz, ardından ekstraksiyon daha yavaş bir şekilde gerçekleşiyor. 8 günlük bir post-fermantasyon macerasyonu ile devam ediyoruz. İfade edici bir burun, baharatlı, kavrulmuş, vanilyalı, siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
Pomerol şarabı AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol şarabı AOC - Château Hermitage Mazeyres

Bu aile mülkü, 1852 yılından beri Souille de Pedro ailesine aittir ve Mazeyres tarlasının üst kısmında (Chateau Le Pin'in batısında) yer almaktadır. Hermitages de Mazeyres, 1962 yılında "FRANCE" gemisiyle New York'a yapılan ilk transatlantik geçişte sunulan ilk şarap olmuştur.
Eski Armagnac Hors d'âge

Eski Armagnac Hors d'âge

En az 10 yıl meşe fıçılarda olgunlaştırılmış Armagnac karışımı, Gers'teki Şarap Mahzenlerimizde üretilmiştir. Renk: Koyu, amber ve bakır yansımalarla – Hiçbir şeker veya karamel eklemiyoruz. Burun: Tipik Armagnac'ların temelinde inşa edilmiş muazzam bir karmaşıklık: Erik, Vanilya ve Beyaz Çiçekler. Hors d’Âge'ımız son derece karmaşık olup, her biri birbirinden farklı on iki aroma ile yavaş yavaş evrim geçiriyor ve bu da birçok lezzetli sürpriz sunuyor. Ağız: İnanılmaz derecede yuvarlak ve cömert, çok tereyağlı ve hafiflik ile tatlılık hissi veriyor. Eşleşmeler: Tüm nüanslarını hissetmek için 30 dakika boyunca tadılması gereken Armagnac. Kırmızı etler ve baharatlı yemeklerle birlikte servis edilir. Şefler tarafından mutfakta kullanılır. AĞIRLIK: 1.4 kg ŞİŞE: 150cl Şişe, 70cl Şişe SKU: GHAGE
Arpa tanesi

Arpa tanesi

Arpa taneleri %15.8'e kadar protein, %76 karbonhidrat, %3-5 yağ, %9.6 lif, enzimler, B, D, E, A grubu vitaminler içerir. Başlıca irmikten oluşan lif, bağırsakları zararlı maddelerden ve toksinlerden temizler. Arpanın beta-glukanları, gastrointestinal sistemin mikroflorasını restore eder ve sindirim sistemi hastalıklarının tedavisinde faydalıdır.
Armagnac Citron – Kekik, Le Provençal (sınırlı baskı) Organik - Sert içki

Armagnac Citron – Kekik, Le Provençal (sınırlı baskı) Organik - Sert içki

Limon – Kekik, güzel bir garrigue kokusu taşıyan bir birleşim. Gözlerinizi kapatın ve cırcır böceklerinin tatlı şarkısına kendinizi kaptırın. Kcz! Kcz! Kcz! Kcz! Kcz! Fransız Düzenleyicileri, Gers'in kalbinde %100 Organik içkiler üretmektedir. Armagnac'ımız, yuvarlak ve cömerttir, Gaskonya meşe fıçısında olgunlaştırılmaktadır. Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır. Ölçülü tüketilmelidir. Ağırlık: 1.5 kg Boyutlar: 10 × 10 × 30 cm Alkol derecesi: %32 Hacim: 70 cl
Fabre De Nature 75cl - Özel Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Özel Cuvées

Yoğun mor renk, çok ifadeci burun, belirgin kırmızı meyve notaları. Ağızda geniş, zengin ve yuvarlak tanenler. Güzel uzunluk. YIL:* 2018
Bordeaux - Médoc - Château Hourbanon 2015 - Şaraplar

Bordeaux - Médoc - Château Hourbanon 2015 - Şaraplar

Çok büyük bir yıl, uzun bekleme süresine rağmen, genç şarapların meyve ve tazeliği ile zaten çok iyi bir şekilde tadını çıkarıyor. Domaine: ŞATo HOURBANON Appellation: MÉDOC Bölge: BORDEAUX Renk: Kırmızı Üzümler: Cabernet Sauvignon: %40 / Merlot Noir: %56 / Cabernet Franc: %4 Yetiştirme yöntemi: Organik Karakter: güçlü Hacim: 75cl Yıl: 2015 Ağırlık: 1 kg
Château Tourril

Château Tourril

Organik tarıma geçiş. Gece hasadı. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon, Presleme. Termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Tortuda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kilolu-kalkerli topraklar. Göz Pale pembe, pembe yansımalar. Burun Meyvemsi, yoğun, narin narenciye aromaları, hafif taze meyve aromaları. Ağız Aromatik, cömert, geniş, hafif gül notaları, hafif narenciye notaları, cömert kiraz notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yağlı tanenler, yuvarlak, hafif mineral, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap Eşleşmeleri Soğuk mezeler, Izgara karides, Izgara kırmızı etler, Asya spesiyaliteleri, Kırmızı meyveli tatlılar Renk: Pembe Üzüm Cinsi: Cinsault, Grenache Alkol: %13 Hacim: 300 cl (Şişe)